VW

Een individu, net zoals jij -
de Volkswagen modellen van PLAYMOBIL

Twee legendarische auto’s in speelgoedformaat

Begin 2021 verschenen voor het eerst twee legendarische VW-klassiekers in PLAYMOBIL-formaat en sindsdien zijn zowel fans als autoverzamelaars in vervoering gebracht. Al meer dan 70 jaar heeft de Volkswagen T1 Camping Bus, liefkozend "Bulli" genoemd, een speciaal plekje in het hart van zijn eigenaren. Zelfs vandaag de dag is de klassieke camper met het zorgeloze "California gevoel" een trouwe metgezel voor allerlei nieuwe avonturen, en maakt nog steeds de droom van vrijheid en onafhankelijkheid voor zoveel fans waar.

VW
VW

Al net zo legendarisch is de tweede toevoeging aan de PLAYMOBIL Volkswagen-collectie: de Volkswagen Kever is een echte klassieker die de bestverkochte auto ter wereld was. De Kever schitterde op het grote scherm als filmster "Herbie" en is over de hele wereld bekend, geliefd en nog steeds in gebruik als gezinsauto. Het PLAYMOBIL-model neemt het originele ontwerp over en hercreëert het precieze vakmanschap van VW met een praktische imperiaal en presenteert het met tal van accessoires voor een gezinsuitje naar het strand.

VW

PLAYMOBIL Volkswagen Designer –
Een liefdesverklaring voor jouw droomauto

VW

Met de unieke PLAYMOBIL Volkswagen Designer stel je nu je favoriete Bulli of Kever samen zoals jij dat wilt. Kies de gewenste voertuig-, dak- en exterieurkleur en stel jouw droommodel samen.

Je kunt ook kiezen tussen twee kleurrijke stickervellen met trouw- of bloemmotieven die jouw voertuig een bijzonder individueel tintje geven. Als hoogtepunt kun je zelfs je eigen gepersonaliseerde kentekenplaat ontwerpen en je eigen originele paar PLAYMOBIL-figuren kiezen uit 17 verschillende grappige karakters. Zo wordt de PLAYMOBIL Volkswagen T1 Campingbus of Kever je eigen droomspeelgoedauto.

VW
VW

Geef jouw Volkswagen meer individualiteit

VW

Niet zonder mijn Volkswagen

Geïnspireerd door fans
VW over de wereld

Net als het geweldige origineel hebben de PLAYMOBIL Volkswagen-modellen vele avonturen beleefd, want echte fans nemen hun VW overal mee naartoe. Met deze indrukwekkende foto's tonen fans hun liefde voor Volkswagen en PLAYMOBIL. Geweldig, op welke exotische, verre en ook nabije plaatsen de Kever en T1 Campingbus al zijn geweest:

VW
VW
VW

Wist je dat ...

... de naam Beetle (Kever) uit de Verenigde Staten komt? In Amerika, werd de auto een Beetle (Kever) genoemd, vanwege de vorm.

... de eerste originele kleuren van de VW Kever zwart en blauwgrijs waren?

... de Bulli in het Engels "Splittie" wordt genoemd vanwege zijn gespleten voorruit?

... de T1 Campingbus ook verkrijgbaar was als mobiele verkoopstand met een zijklep die open kon, en als ambulance, politieauto, brandweerwagen en lijkwagen?

VW