Online Losse Onderdelen Service

Met de Playmobil® Online Losse Onderdelen Service heeft u de mogelijkheid om simpel en snel, onderdelen bij te bestellen.

U kan ofwel de benodigde onderdelen selecteren op de productpagina in onze PLAYMOBIL® Online Shop en deze in uw winkelwagentje plaatsen; ofwel kan u gebruik maken van onze rubriek ‘Vind onderdelen’. Indien u gebruik maakt van onze zoeker gelieve het 8-cijferig onderdeelnummer bij de hand te nemen, dat u terugvindt op het bouwplan.

Volgende verzend- en administratiekosten gelden:

  • van 0 € tot 5,00 € bestelwaarde: 3,00 €
  • van 5,01€ tot 25 € bestelwaarde: 4,25 €
  • vanaf 25.01€ bestelwaarde: 5,75 €

De levertijd voor losse onderdelen is 2 tot 4 weken.

Als u bijkomende producten uit het Direct Service- en/of het reguliere-assortiment wenst aan te kopen dan zijn de gebruikelijke voorwaarden uiteraard van toepassing.
Alle acties en kortingen die gelden op het Direct Service- en het reguliere-assortiment, zijn niet van toepassing op de online Losse Onderdelen Service.

De verkoopsovereenkomst treedt in werking vanaf het moment dat de bestelling binnen een termijn van 14 dagen niet verworpen wordt en deze bevestigd en verzonden is.

Mogen wij u er attent op maken dat enkel hoeveelheden voor gebruik in de huiselijke sfeer, kunnen besteld worden.
Onze Losse Onderdelen Service is enkel bedoeld voor de eindconsument en niet voor handelaars.
Het doorverkopen van onderdelen is trouwens verboden, Playmobil heeft dan ook het recht om alle aangegane verkoopsovereenkomsten ongedaan te maken.

Gelieve er rekening mee te houden dat online losse onderdelen bestellingen, omwille van logistieke redenen, niet kunnen gecombineerd worden met bestellingen die schriftelijk geplaatst worden.

Foutief bestelde onderdelen kunnen helaas niet teruggenomen of omgewisseld worden.

 Onze leveringstijden voor onderdelen kunnen oplopen tot 4-5 weken.

Vragen over andere losse onderdelen?

De Playmobil® Online Losse Onderdelen Service biedt een waaier aan van de meest gevraagde reserveonderdelen.
Indien de door u gewenste onderdelen online niet beschikbaar zijn, gelieve dan contact op te nemen met onze Dienst na Verkoop via ‘Contact’ op de startpagina van onze website.
Gelieve er wel rekening mee te houden dat wij onderdelen kunnen leveren van sets die niet ouder zijn dan 4-5 jaar.

Onderdeelnummers

Om losse onderdelen te bestellen heeft u uiteraard het referentienummer nodig, deze 8-cijferige onderdeelnummers kan u terugvinden op het bouwplan.
Indien u het bouwplan niet bij de hand heeft om de onderdeelnummers op te zoeken, mogen wij u dan aanraden om even een kijkje te nemen op onze Nederlandse website onder de rubriek ‘Bouwplannen’. Veel van onze montagehandleidingen zijn hier namelijk te downloaden.

Indien het gewenste bouwplan online niet beschikbaar is, gelieve dan contact op te nemen met onze Dienst na Verkoop via ‘Contact’ op de startpagina van onze website.

De huidige productcodes kan u terugvinden via onze Nederlandse Online Shop.
Wenst u de productcode voor een ouder item te achterhalen, gelieve dan het ‘ProduktArchiv’ te consulteren linksonderaan op de startpagina van de Duitse website via www.playmobil.com.

Ontbrekende of defecte onderdelen in de verpakking?

Is er in de originele verpakking een onderdeel verdwenen of defect? Gebruik dan ons Onderdelen bestelformulier voor gratis nalevering.