Knight Rider LOGO

Knight Rider, een schimmige vlucht
naar de gevaarlijke wereld
van een man die niet bestaat
Knight Rider - K.I.T.T.

Knightrider

"Michael Knight, een jonge eenling op kruistocht om op te komen voor de zaak van de onschuldigen, de hulpelozen, de machtelozen, in een wereld van criminelen die boven de wet opereren." Een detective, waarvan men dacht dat hij dood was, heeft nu een nieuwe identiteit. Hij wordt gedreven door gerechtigheid en probeert de misdaad uit te roeien met behulp van K.I.T.T., een futuristische, kunstmatig intelligente auto uitgerust met hightech gadgets en wapens.

Knightrider

Nu maakt K.I.T.T., de legendarische wonderauto uit de hitserie Knight Rider uit de jaren 80, zijn weg naar de PLAYMOBIL-autoreeks. Net als zijn tegenhanger op het scherm, PLAYMOBIL's K.I.T.T. is uitgerust met een hele reeks authentieke functies, zoals een printer onder het dashboard voor het afdrukken van mugshots, een draaiende kentekenplaat, een koord met grijphaak, uitklapbare koplampen en een afneembaar dak. K.I.T.T. is voorzien van elektronische geluiden en lichten die worden bediend met een aanraakfunctie op de motorkap van het voertuig. Het voertuig citeert lijnen uit de serie in de originele iconische K.I.T.T. stem. Bepaalde quotes hoor je met de aan/uit-functie, terwijl andere willekeurig worden afgespeeld. Tegelijkertijd gaat het iconische scannerlampje aan de voorkant van het voertuig branden en flikkeren de dashboardlampjes.

Naast Michael Knight bevat de speelset ook zeer gedetailleerde accessoires zoals het computerlab van Bonnie Barstow en het kantoormeubilair van Devon Miles. Nu is het tijd om in de auto te stappen en naar de volgende missie te rijden!

Knightrider

Speciale eigenschappen

Knightrider

- Met Michael Knight, Bonnie Barstow en Devon Miles
- Het interieur van het voertuig heeft zitplaatsen voor maximaal 4 figuren
- Afneembaar dak
- Draaibare kentekenplaat
- Opklapbare koplampen
- Inclusief koord met grijphak die aan de achterbumper kan worden bevestigd
- Zeer gedetailleerde accessoires zijn onder meer Bonnie's computerlab en Devons kantoormeubilair

Met licht en geluid

K.I.T.T. is voorzien van elektronische geluiden en lichten die worden bediend door middel van een aanraakfunctie op de motorkap. Het voertuig citeert lijnen uit de serie in de originele iconische K.I.T.T. stem. Specifieke citaten zijn in verband gebracht met de aan/uit-functie, waarbij de anderen willekeurig worden afgespeeld. Tegelijkertijd gaat het scannerlampje aan de voorkant van het voertuig branden en flikkert het dashboardlampje.

- Als u eenmaal op de ventilatie-ingang tikt, wordt de begroetingsreeks geactiveerd.
- Elke volgende tik activeert een van de zes elektronische functiereeksen met licht en geluid.
- Door actief uitschakelen (lang indrukken) of na 60 sec. van inactiviteit (Auto Power off), wordt de afscheidsreeks geactiveerd en worden alle geluids- en lichtfuncties uitgeschakeld.

Knightrider

K.I.T.T. – De originele
Lengte: 4,9 m
Hoogte: 1,3 m
Gewicht: 1299–1663 kg

K.I.T.T. – De PLAYMOBIL-versie
Lengte: 28 cm
Hoogte: 7,5 cm
Gewicht: 462 g

Het ontwerp van de PLAYMOBIL K.I.T.T. is getrouw gebaseerd op zijn prototype en in een schaal van ca. 1:17.

Feiten over de tv-serie

Wist je dat...

... de serie themamuziek een bewerking is van een 18e-eeuwse balletpartituur?
... K.I.T.T. werd gereden vanaf de achterbank of gesleept door een sleepkabel in de scènes waar hij alleen reed?
... tot negen voertuigen per seizoen werden vernield tijdens het filmen?

© Universal City Studios LLC. All Rights Reserved.